Geriau pažinkime papildus: Oxbow Papaya Support maisto papildas graužikams

person Autorius: Oxbow list Kategorija: Apie graužikus Data: comment Komentarai: 0 favorite Paspaudimai: 272
Geriau pažinkime papildus: Oxbow Papaya Support maisto papildas graužikams

Geriau pažinkime papildus: Oxbow Papaya Support maisto papildas graužikams

Geriau pažinkime papildus: Oxbow Papaya Support maisto papildas graužikams

Oxbow Papaya Support maisto papildas graužikams sukurtas palaikyti sveiką mažųjų augintinių virškinimo sistemos veiklą, tačiau šis papildas skiriasi nuo Oxbow Digestive Support savo ingredientais bei forma. Nors abu papildai yra natūralūs, motiejukų šieno pagrindo, Oxbow Papaya Support naudoja aktyvius fermentus iš natūralių šaltinių, o ne augalinius ingredientus, naudojamus kituose Oxbow papilduose. Fermentai, tokie kaip papainas ir bromelainas, randami papajoje ir ananasuose, padeda skaidyti baltymus ir lengviau virškinti, taip pat turi priešuždegiminių savybių.

Kodėl Oxbow Papaya Support nėra kepama taip pat, kaip kiti Oxbow papildai?

Aktyvūs fermentai (papainas ir bromelainas) neišlaikytų savo vertingų savybių aukštoje kepimo proceso temperatūroje. Dėl šios priežasties Oxbow Papaya Support yra supresuojami į tabletės formą, o ne kepami. Tai užtikrina ingredientų vertingų savybių išsaugojimą ir naudą Jūsų augintiniui.

Kaip nustatyti, ar mano augintiniui būtų naudingi Oxbow Papaya Support papildai?

Mažiesiems žinduoliams virškinimo sistema yra gyvybiškai svarbi. Virškinimo ar virškinamojo trakto judrumo problemos ar sutrikimai gali sukelti ne tik maistinių medžiagų disbalansą, bet ir rimtų sveikatos problemų, tokių kaip virškinimo trakto sąstingis, taip pat poveikis gyvūno imuninei sistemai. Be to, daugelis galimų sveikatos problemų gali pasireikšti kaip virškinimo problemos, įskaitant stresą ar parazitinę infekciją.

Keletas ženklų ir simptomų, padedančių pastebėti, jog Jūsų augintinis gali turėti virškinimo problemų:

  • Maisto ar vandens suvartojimo sumažėjimas.   
  • Gyvūno svorio ar kondicijos pakitimai.
  • Išmatų pakitimai:
  • Bet kokie konsistencijos, dydžio ar tuštinimosi dažnio pakitimai.
  • Didelis ir matomas kiekis kailio išmatose.
  • Sumažėjęs aktyvumas / letargija.
  • Neįprastos pozos.
  • Pilvo tempimas.
  • Susigūžimas, susikūprinimas.
  • Įprasto elgesio pokyčiai.
  • Diagnozuotos arba pastebėtos plaukų kamuoliukų problemos.

Kadangi bet kuris iš minėtų simptomų gali rodyti ir kitas, didesnes sveikatos problemas, svarbu kuo greičiau apsilankyti pas veterinarą, kad aptartumėte pastebėtus simptomus ir nuspręstumėte tolimesnius veiksmus, padėsiančius augintiniui vėl jaustis gerai.

Kuo Oxbow Papaya Support skiriasi nuo Oxbow Digestive Support?

Abu papildai skirti padėti virškinimo procesui vykti sklandžiai bei skatinti virškinamojo trakto veiklą naudojant natūralius ingredientus. Oxbow Digestive Support sudėtyje yra augaliniai ingredientai, o Oxbow Papaya Support sudėtyje yra aktyvūs augaliniai fermentai, skaidantys baltymus. Šių svarbių aktyvių fermentų apsauga ir yra minėtų papildų formato skirtumų priežastis. Oxbow Papaya Support yra skanus ir geras pasirinkimas augintiniams, turintiems kailio gumulėlių susidarymo problemų, nes papaino ir bromelaino proteolitinis veikimas padeda suardyti kailio ir kitų medžiagų sankaupas virškinimo trakte.

Kaip pasirinkti tarp Oxbow Papaya Support ir Oxbow Digestive Support?

Abu papildai kartu gali veikti sinergiškai ir taip palaikyti augintinio sveikatą, jei jie augintiniui duodami pagal rekomendacijas. Tai reiškia, kad galima naudoti abu papildus vienu metu.

Kiekvienas gyvūnas ir kiekviena klinikinė situacija yra unikali, todėl galite pastebėti, jog Jūsų augintiniui geriau tinka Oxbow Papaya Support ar Oxbow Digestive Support. Pasirinkimas tarp šių papildų turėtų priklausyti nuo konkrečių Jūsų gyvūno poreikių bei gydytojo rekomendacijų.

Ar Oxbow Papaya Support tinka visaėdžiams?

Kaip ir žolėdžiai, taip ir visaėdžiai gyvūnai linkę į virškinimo problemas. Pagal rekomendacijas duodami papildai teigiamai veikia ir visaėdžių, tokių kaip žiurkės, pelės, žiurkėnai ir smiltpelės, viškinimo sistemą. Netirpios skaidulos, aktyvūs papaino ir bromelaino fermentai palengvina visaėdžių gyvūnų, turinčių virškinimo problemų, virškinimą.

Ingredientų funkcionalumas

Skaidulos – pagrindinė virškinimo sistemos sveikatos sąlyga, reikalinga tiek žolėdžiams, tiek visaėdžiams. Nors mažiesiems žolėdžiams racione reikia daug netirpių skaidulų ir mažesnio tirpių skaidulių kiekio, visaėdžiams subalansuotų kiekių, kad virškinimo sistemos sveikata būtų optimali. Štai kodėl visavertė ir subalansuota mityba yra itin svarbi.

Žolėdžiams geriausias būdas užtikrinti pakankamą skaidulų kiekį yra suteikti žolės šieno įvairovę. Visaėdžių mitybos racionas turėtų būtų subalansuotas, praturtintas žalumynais, grūdais, kitais maisto produktais.

Oxbow Papaya Support sukurtas siekiant suteikti papildomą pagalbą augintinio virškinimui. Papildo pagrindas – motiejukų šienas, aktyvūs fermentai, kurie palaiko ir palengvina virškinimą.

Ingredientas Maistinė medžiaga Funkcija
Motiejukų šienas Netirpios skaidulos Skatina žarnyno judrumą ir palaiko sveiką virškinimo traktą.
Papaja Natūralus papaino šaltinis Augaliniai proteolitiniai fermentai skaido baltymus ir padeda vykdyti virškinimo procesą;

Priešuždegiminė funkcija, padedanti sumažinti virškinamojo trakto uždegimą.


Papainas Papainas (aktyvus fermentas)
Ananasai Natūralus bromelaino šaltinis
Bromelainas Bromelainas (aktyvus fermentas)

Komentarai

Komentarų kol kas nėra

Palikite savo komentarą

Sekmadienis Pirmadienis Antradienis Trečiadienis Ketvirtadienis Penktadienis Šeštadienis Sausis Vasaris Kovas Balandis Gegužė Birželis Liepa Rugpjūtis Rugsėjis Spalis Lapkritis Gruodis