Monstriškai geras maistas šunims ir katėms tiesiai iš Švedijos MONSTER

person Autorius: Monster gamintojas list Kategorija: Kitos įdomybės Data: comment Komentarai: 0 favorite Paspaudimai: 135
Monstriškai geras maistas šunims ir katėms tiesiai iš Švedijos MONSTER

Tai šeimos verslas, įkurtas 1970 metais, jau antra šeimos karta skaičiuoja daugiau nei 35 metų patirtį dirbant su kačių ir šunų maistu. Šiandien Monster turi daugiau nei 50 atsidavusių darbuotojų ir daugiau nei 80 kačių ir šunų, prisidėjusių prie Monster pašaro kūrimo. Monster istorija trumpai:


•    1970 – Staffan Hansson įkūrė kompaniją, kuri šiandien prekiauja Monster produktais šunims ir katėms.
•    1983 – įkūrėjui gimė sūnus Niklas. Tuomet jis nė nenutuokė, jog yra būsimasis kompanijos vadovas.
•    1986 – jie tapo pirmąja kompanija Skandinavijoje, atstovaujančia mėsos pagrindu gaminamu aukštos kokybės šunų ir kačių maistu iš USA. Įsivaizduokite, tuo metu Skandinavijoje nebuvo aukštos kokybės kačių ir šunų maisto.
•    1999 – kompanija augo ir tapo didžiausiu kačių ir šunų maisto distributoriumi.
•    2007 – šeimos verslas perteikiamas antrajai kartai – Niklas suaugo ir perėmė vadovo pareigas.
•    2013 – išaugus begrūdžių maisto produktų šunims ir katėms paklausai pradėjo prekiauti begrūdžiu šunų ir kačių maistu.
•    2013 – prasidėjo Monster pašarų gyvūnams kūrimas. Po daugybės metų būnant distributoriais gimė idėja sukurti savo produktą, kaip sakoma: „nuo grūdo iki duonos!“. Tačiau visas procesas užtruko. Receptai buvo tobulinami, reikėjo susisiekti su gamyklomis ir toliau siekti idėjos įgyvendinimo.
•    2019 – Skandinavijos rinkoje buvo matomas dar aiškesnis naujo gyvūnų prekių gamintojo poreikis.
•    2021 – Sukurtas Monster šlapias maistas šunims ir katėms. 2021 metų pavasarį pagaliau buvo pradedama prekyba Monster šlapiu maistu.
Ir netrukus atėjo metas sausam šunų ir kačių maistui!

Kačių ir šunų maistui naudojami ingredientai

Kiekvienas, net mažiausias, ingredientas Monster šunų ir kačių maistui yra pasirenkamas, siekiant suteikti keturkojams geriausią kondiciją ir užtikrinti sveiką gyvenimą. Atsakingai kurtuose receptuose ingredientai kartu sukuria puikų rezultatą. Tačiau kiekvienas ingredientas turi savo individualią naudą. Štai sąrašas:

•    Antiena – puikus aukštos kokybės baltymų ir riebalų rūgščių šaltinis.
•    Mėlynės – tikroji sveikatos uoga! Mėlynėse gausu antioksidantų, jos apsaugo nuo laisvųjų radikalų. Taip pat gausu vitamino C, vitamino A, kalio ir karotinoidų.
•    Avižos – tai žemo glikemijos lygio grūdai, naudingi virškinimui. Avižos yra švelnus ir lėtai pasisavinamas angliavandenių šaltinis, suteikiantis ilgalaikės energijos.
•    Kalakutiena – tai ingredientas, tinkantis daugeliui keturkojų. Kalakutiena yra aukštos kokybės baltymų šaltinis ir yra lengvai virškinama.
•    Krilis – tai panašus į krevetę vėžiagyvis, kuriame gausu Omega 3 ir 6, reikalingų sveiko kailio ir odos palaikymui. Taip pat krilis gausus antioksidantų.
•    Elniena – subtilaus skonio baltymų šaltinis. Elniena taip pat turi daug geležies.
•    Vištiena – puikus baltymas, pasižymintis skoniu, geru virškinamumu ir biologine verte. Tai baltymų šaltinis, kurį organizmas labai lengvai ir gerai įsisavina.
•    Ėriena – aukštos kokybės gyvūninių baltymų ir riebalų šaltinis, naudingas geriausiai augintinio kondicijai, sveikai odai ir kailiui.
•    Linų sėmenys – turtingi skaidulų, naudingi augintinio skrandžiui ir žarnynui.
•    Bruknės – jose gausu organinių rūgščių, vitaminų A, B ir C bei mikroelementų. Bruknėse taip pat yra fitocheminių elementų, naudingų šlapimo takams.
•    Morkos – puikus skaidulų ir mineralų šaltinis. Taip pat tai natūralus beta-karoteno ir antioksidantų šaltinis.
•    Šilkmedžio uogos – vitamino C ir antioksidantų šaltinis, taip pat turi geležies ir kalcio.
•    Jautiena – gryna galvijų mėsa gaunama tik iš raumens arba širdies. Puikus aukštos kokybės baltymų šaltinis.
•    Moliūgas -  skaidulų ir augalinio pagrindo kalio ir magnio šaltinis.
•    Jūros dumbliai – naudingų vitaminų ir mineralų šaltinis, turintis Omega 3 ir antioksidantų.
•    Saulėgrąžų aliejus – gaunamas iš saulėgrąžų sėklų. Aliejus suteikia augintiniams kalorijų, reikalingų energijai gauti, ir nepakeičiamąją Omega 6 riebalų rūgštį, kuri būtina blizgančiam kailiui ir sveikai odai.
•    Spirulina – stiprina imuninę sistemą, o taip pat ir kailį bei odą. Gausu vitaminų ir antioksidantų.
•    Saldi bulvė – sudėtinių angliavandenių, vitaminų, mineralų ir beta-karoteno šaltinis. Saldžiose bulvėse esantis krakmolas lengvai paverčiamas cukrumi, kuris greitai suteikia energijos.
•    Pomidorai – vitamino C šaltinis, taip pat gausus karotinoido likopeno, kuris yra svarbus antioksidantas.
•    Balta žuvis – tinkama daugeliui augintinių, aukšta biologinė vertė.
•    Kiaušiniai – džiovinti kiaušiniai be lukšto dažnai dedami į augintinių maistą siekiant padidinti baltymų biologinę vertę.
•    Obuoliai – skaidulų ir vitaminų A bei C šaltinis.
•    Žirneliai – baltymų ir skaidulų šaltinis. Tai puikūs „žaliųjų“ daržovių grupės atstovai.

Dažniausiai užduodami klausimai apie Monster šunų ir kačių maistą

Monster maisto šunims ir katėms kūrėjams rūpi, kad jaustumėtės saugūs naudodami jų produktus! Jie surinko dažniausiai užduodamus klausimus ir į juos atsakė.

Ar begrūdis maistas geriau šuniui/katei?

Nebūtinai. Kai kuriems individams geriau tinka begrūdė dieta, kol kitiems visai ne. Monster siūlo abu variantus - ir begrūdį pašarą ir original liniją su avižomis.

Ar pašaruose yra avižų?

Avižos yra žemo glikemijos lygio grūdai, kurie yra puikiai virškinami. Tai švelnus ir lėtai virškinamas angliavandenių šaltinis, suteiksiantis ilgalaikės energijos.

Kas yra probiotikai?

Probiotikai – maistas gerosioms bakterijoms žarnyne, kad jos galėtų klestėti ir daugintis. Tai prisideda prie gero virškinimo ir virškinamojo trakto sveikatos. Sveikata, pirmiausia, ateina iš vidaus – nepriekaištingas virškinimas stiprina imunitetą.

Kaip veikia dantų akmenų prevencija?

Natrio heksametafosfatas suriša kalcį burnos ertmėje, neleidžia jam prisitvirtinti prie dantų ir formuotis dantų akmenims. Monster traškios sauso pašaro granulės šunims taip pat šveičia ir valo dantis.

Kodėl svarbu, kad Monster – šeimos verslas?

Žinios ir patirtis perduodama iš kartos į kartą. Monster kuria šunų ir kačių maistą be tarpininkų, kad išvengtų masinės gamybos. Tai suartina gamintoją ir klientą, leidžia išgirsti klientus. Monster idėja gimė iš rūpesčio keturkojais šeimos nariais. Tai verslas apie pašaukimą, kokybę ir didžiąja dalimi – iš gamintojų širdies.

Kuo sausu maistu šerti nėščią kalę?

Monster rekomenduoja Dynamite nėščioms ir maitinančioms kalėms.

Kuo svarbi šviežia mėsa sauso pašaro sudėtyje šunims ir katėms?

Šviežia mėsa turi didelę biologinę vertę, t. y. jei žaliava yra šviežia, gyvūnas lengviau sunaudoja daugiau maistinių medžiagų. Be maistinės naudos, ji taip pat suteikia didesnį skonį.

Ar pašare šunims ir katėms esantis taurino kiekis yra pakankamas, ar reikia taurino duoti papildomai?

Natūralus taurino kiekis esantis pašare yra pakankamas kasdieniams keturkojų poreikiams patenkinti.

Kur gaminamas Monster maistas šunims ir katėms?

Sausas maistas gaminamas Olandijoje, o šlapias – Austrijoje.

Iš kur gaunami ingredientai šunų ir kačių maistui?

Priklausomai nuo žaliavos – įvairios ES šalys. Keletas iš kitų pasaulio šalių, pavyzdžiui, ėriukai iš Naujosios Zelandijos. Monster pašarų šunims ir katėms gamintojui svarbi kokybė.

Kaip Monster maistas šunims ir katėms padeda palaikyti sveiką kailį ir odą?

Aukštos kokybės gyvūninės kilmės baltymai, riebalai ir natūralios riebalų rūgštys geriausiai palaiko augintinių kailio ir odos būklę.

Kiek mėsos yra Monster maiste šunims ir katėms?

50-75 %, priklausomai nuo produkto.

Komentarai

Komentarų kol kas nėra

Palikite savo komentarą

Sekmadienis Pirmadienis Antradienis Trečiadienis Ketvirtadienis Penktadienis Šeštadienis Sausis Vasaris Kovas Balandis Gegužė Birželis Liepa Rugpjūtis Rugsėjis Spalis Lapkritis Gruodis