Kronch sausas pašaras šunims – dievinantiems lašišą!

person Autorius: Goda Varvuolytė list Kategorija: Apie šunis Data: comment Komentarai: 0 favorite Paspaudimai: 179
Kronch sausas pašaras šunims – dievinantiems lašišą!

Danijoje gaminama Kronch produkcija – tikra puota lašišą mėgstantiems keturkojams! Kronch gamybai naudojama tik šviežia lašiša, todėl maiste gausu Omega-3 bei Omega-6 riebalų rūgščių, taip pat itin naudingų amino rūgščių.
Kronch sudėtyje esantis lašišų aliejus išgaunamas švelniausiais metodais, kurie užtikrina aliejaus teigiamų savybių išsaugojimą.
Kronch produktai teigiamai veikia šuns kailį ir odą, padeda išvengti alergijų, kailio slinkimo, niežulio, kailio spalvos išblukimo, pleiskanojimo ar odos sausėjimo.

Danijoje gaminama Kronch sauso pašaro šunims, aliejaus šunims ir skanėstų šunims produkcija – tikra puota lašišą mėgstantiems keturkojams! Kronch sauso pašaro gamybai naudojama tik šviežia lašiša, todėl maiste gausu Omega-3 bei Omega-6 riebalų rūgščių, taip pat itin naudingų amino rūgščių.
Kronch maisto šunims sudėtyje esantis lašišų aliejus išgaunamas švelniausiais metodais, kurie užtikrina aliejaus teigiamų savybių išsaugojimą.
Kronch produktai - sausas maistas, skanėstai ir lašišų aliejus teigiamai veikia šuns kailį ir odą, padeda išvengti alergijų, kailio slinkimo, niežulio, kailio spalvos išblukimo, pleiskanojimo ar odos sausėjimo.

Kodėl mes rekomenduojame Kronch sausą pašarą ir lašišų aliejųšunims?

  • Premium kokybė. Šviežia lašiša tiekiama kas dieną, ją tiekia vienas iš pirmaujančių lašišos, skirtos žmonių maisto pramonei, gamintojų Europoje.
  • Šaltas spaudimas. Kronch lašišų aliejus gaminamas siekiant išsaugoti visas reikalingas maistines medžiagas.
  • Natūralūs ingredientai. Kronch šunų maisto gamybai naudojamos tik kontroliuojamos kokybės žaliavos, gautos iš Europos. Maiste nėra dirbtinių dažiklių, kvapiųjų medžiagų ar sojos baltymų.
  • Apdovanojimų pelnęs maistas.
  • Populiarus daugelyje šalių. Kronch gaminamas Danijoje, bet tiekiamas net į 26 pasaulio šalis ir šis skaičius vis didėja!
  • Produktų asortimentas. Kronch siūlo produktų asortimentą, tinkantį įvairaus amžiaus bei veislių šunims.

Sausame pašare šunims esančių ingredientų nauda

Nuo pat veiklos pradžios (1993 m.) Kronch maisto šunims filosofija yra gaminti kokybišką šunų maistą su didžiausia pagarba gamtai. Tai priežastis, kodėl Kronch naudoja tik aukščiausios kokybės žaliavas.


Lašiša

Kronch sauso maisto šunims gamyboje naudojama tik skandinaviška lašiša, tinkanti žmonių maisto pramonei. Naudojama tik lašišų mėsa ir uodegos – nenaudojami jokie viduriai.

Kraujo miltai

Pagaminti iš išdžiovinto daniškų kiaulių kraujo. Kraujo miltai turi apie 87% baltymų ir yra lengvai virškinami. Tai natūralus geležies šaltinis.

Žuvų miltai

Tai puikus natūralių, biologiškai tinkamų aminorūgščių (baltymų statybinių blokų), riebalų ir tam tikrų mineralų bei vitaminų šaltinis. Naudojami tik Danijoje pagaminti, aukščiausios kokybės žuvų miltai. Gamybai naudojamos žuvys iš Šiaurės jūros.

Alaus mielės

Džiovintos alaus mielės, naudojamos alaus gamyboje. Jose gausu B grupės vitaminų ir antioksidantų. Alaus mielės gerina kailio ir odos kokybę, teigiamai veikia akių, kepenų sveikatą.

Miežiai

Miežiai turi mažai cholesterolio, daug skaidulų bei mikroelementų, tokių kaip selenas ir varis.

Kukurūzai

Jie patenkina keletą būtinų šunų mitybos poreikių. Juose gausų baltymų, angliavandenių, linolo rūgšties, antioksidantų bei skaidulų. Naudojami tik Europoje užauginti kukurūzai, nenaudojamos genetiškai modifikuotos veislės.

Cukriniai runkeliai

Gaminant cukrų, runkeliai ištirpinami šiltame vandenyje, šio proceso metu lieka masė, primenanti košę. Likusi košė džiovinama ir formuojamos tabletės. Būtent šios tabletės naudojamos Kronch pašaruose. Cukriniai runkeliai maiste naudojami dėl juose esančių skaidulų, kurios stabilizuoja šuns žarnyno florą ir užtikrina sveiką ir gerai funkcionuojantį žarnyną – tai formuoja tinkamos konsistencijos šuns išmatas.

Ryžiai

Puikus maistinių skaidulų šaltinis, palaikantis žarnyno sveikatą. Ryžiai – puikiai virškinami angliavandeniai, suteikiantys naudingų mineralų ir B grupės vitaminų.

Priedai

Maiste yra naudingų priedų, tokių, kaip lecitinas – būtinas šuns organizmui. Jei šuniui trūksta lecitino, didėja rizika užsikrėsti virusais ir ligomis. Lecitinas taip pat gerina atmintį ir smegenų veiklą.

Kronch lašišų aliejus šunims ir katėms
 
Šalto spaudimo lašišų aliejus šunims ir katėms yra 100% grynas, natūralus, be konservantų, dirbtinių dažiklių ir kvapiųjų medžiagų, labai gardus produktas, turintis daug Omega-3 ir Omega-6 polinesočiųjų riebiųjų rūgščių.

  • Gerina šunų ir kačių odos ir kailio būklę.
  • Padeda išvengti alergijų, odos išsausėjimo, niežulio, plaukų slinkimo ir blankaus augintinio kailio.
  • Stiprina šunų ir kačių imunitetą.
  • Padeda išlaikyti sveiką nervų sistemą.

Nedvejokite ir išbandykite - https://yzipet.lt/sunims?q=Prek%C4%97s+%C5%BEenklas-Kronch

Komentarai

Komentarų kol kas nėra

Palikite savo komentarą

Sekmadienis Pirmadienis Antradienis Trečiadienis Ketvirtadienis Penktadienis Šeštadienis Sausis Vasaris Kovas Balandis Gegužė Birželis Liepa Rugpjūtis Rugsėjis Spalis Lapkritis Gruodis