• −10%
  • Išparduota

Josera JosiCat Crispy Duck sausas maistas katėms su antiena

JOSICAT Crispy Duck. Išskirtinis gardumynas su antiena.

Visavertis sausas maistas suaugusioms katėms.

30,00 €
27,00 € Sutaupote 10%
Kiekis
Išparduota

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 49€.

"JosiCat Crispy Duck" - visavertis subalansuotas sausas maistas suaugusioms katėms. Pagardintas traškia antiena.

  • Pašaras su gardžia antiena.
  • 72% gyvulinės kilmės baltymų.
  • Su būtinais vitaminais, mineralais ir mikroelementais.
  • Ėdalo sudėtyje nėra dirbtinių dažiklių, skonio stipriklių ar konservantų.
  • Be sojos, cukraus ir pieno produktų.
  • Skirta suaugusioms katėms gyvenančioms tiek lauke, tiek namuose.

Sudėtis: grūdai, mėsa ir mėsos perdirbimo produktai (džiovinti antienos baltymai) 4,0%, augaliniai produktai, žuvys ir žuvų produktai, aliejai ir riebalai, mineralai.

Analitinės sudedamosios dalys: žali baltymai 27,0%, žali riebalai 9,0%, žalia ląsteliena 2,7%, žali pelenai 7,3%, kalcis 1,55%, fosforas 1,15%.

Priedai: vitaminas A 15000 TV, vitaminas D3 1500 TV, vitaminas E 100 mg, vitaminas B1 10 mg, vitaminas B2 15 mg, vitaminas B6 15 mg, vitaminas B12 90 mg, kalcio D pantotenatas 40 mg, niacinas 70 mg, folio rūgštis 4 mg, biotinas 250 mcg, taurinas 1000 mg, geležis (geležies (II) sulfatas, monohidratas) 135 mg, cinkas (glicinas-cinko chelatas hidratas) 120 mg, manganas (mangano (II) oksidas ) 14 mg, varis (vario glicino chelatas, hidratas) 16 mg, jodas (kalcio jodatas) 1,80 mg, selenis (natrio selenitas) 0,25 mg. Technologiniai priedai - antioksidantai.

Maitinimo rekomendacijos:

Katės svoris, kg Dienos norma, g
2-3 kg 45-60 g
3-4 kg 60-85 g
4-5 kg 85-100 g
5-7 kg 100-120 g

Augintinis visada turi turėti šviežio geriamojo vandens.

JOS0279

Charakteristikos

Maisto klasė
Premium
Mėsos rūšis
Antiena
Gyvūno amžius
Suaugusiems

Šiuo metu apžvalgų nėra

Jums taip pat galėtų patikti

Kitos prekės toje pačioje kategorijoje: